joi, 11 noiembrie 2010

Art of Hair - bd. Tomis 228 Bl. TD9
luni, 8 noiembrie 2010

Părul - de la frumuseţe la artă


Dragostea de frumuseţe este Gust. Crearea de frumuseţe este Artă“ – Ralph Waldo Emerson
Ori de câte ori o femeie îşi doreşte schimbarea începe cu părul. Este uşor de tăiat, de vopsit, de „modelat“ aşa cum credem că ni-l dorim. Şi devenim, după câteva zeci de minute, o persoană... nouă. Pentru că aspectul exterior ne poate ajuta să ne modificăm interiorul. Ne simţim mai frumoase, mai admirate, ne considerăm, aşa cum am auzit de multe ori spunându-se, mai... femei. 

Este la îndemână, într-adevăr, dar cât de simplu?

De câte ori nu v-aţi trezit a doua zi după schimbare şi, uitându-vă în oglindă nu v-aţi recunoscut? În câte dăţi nu v-aţi acomodat cu o culoare anume de păr sau cu persoana în care noua coafură vă transforma. De câte ori v-a părut rău că aţi acceptat acea schimbare?

Este uşor... dar cât de simplu?!

Ce tunsoare mi se potriveşte, ce culoare m-ar prinde mai bine, cum ar trebui să-mi aranjez părul sau de ce are nevoie acesta pentru a fi sănătos? – sunt întrebări la care, uneori, nu are cine să ne răspundă. Şi poate că aici intervine arta: în modul în care stilistul, odată aşezată pe scaunul său, se transformă nu în mânuitorul de foarfece, ci într-un confident, un prieten care poate intui ce vrem, ce ne dorim de la noi, de la părul nostru şi ne poate spune cum obţine mult-dorita transformare.

Se spune că părul este un barometru al stării noastre de sănătate. Cu cât ne simţim mai bine, cu cât ne alimentăm mai sănătos şi ducem un stil de viaţă adecvat, el este mai frumos.

Însă, ce facem pentru a-l ajuta să stălucească împreună cu noi?

Ce ne face bine şi ce nu, ce produse ar trebui să folosim, cum putem fi frumoase până la ultima şuviţă (aşa cum ne îndemna o celebră reclamă TV)?!

La toate aceste întrebări vor răspunde stiliştii de la Art of Hair Constanţa prin intermediul acestui blog. Pentru că, pentru un păr frumos nu ai nevoie de reguli, ci de artă. Art of Hair.

Art of Hair Constanţa

Specializare: Coafor/Frizerie/Cosmetica/Manichiura - pedichiura
Coafor/frizerie:
Cosmetica: Epilare clasica, Pensare, Vopsire gene si sprancene, Tratamente faciale
Machiaj: Zi, Seara, Evenimente speciale, Gene false
Bronzare: Organica
Manichiura – pedichiura: Unghii false, Manichiura – pedichiura clasica, Manichiura – pedichiura spa, Pictura unghii, Tratamente unghii, Parafina - maini si picioare
Marci produse: Opi, Academie, Mallu Wilz, Joico