marți, 8 februarie 2011

Art of Hair - Drumul către frumuseţe este mai scurt Avantajele manichiurii permanente

Una dintre cele mai noi descoperiri în arta manichiurii este, cu siguranţă, oja permanentă.

Ca printr-un miracol, timp de patru săptămâni nu trebuie să îţi mai faci griji că-şi sare oja, că ţi se strică unghiile sau că exact atunci când trebuie să arăţi impecabil unghiile te trădează. Cu manichiura permanentă nu mai există aceste riscuri şi, în orice moment, timp de patru săptămâni, vei avea unghii superbe. Despre avantajele manichiurii permanente ne vorbeşte Alina de la salonul Art of Hair din Constanţa. "Timp de patru săptămâni, manichiura este perfectă. Principiul de aplicare este acelaşi ca şi în cazul gelului, numai că această ojă permanentă nu atacă unghia, nu o distruge. Oja se dă jos la cererea clientei sau, dacă este necesar, prin topire, procedeu care, de asemenea, nu distruge unghia. Dacă facem o socoteală, financiar vorbind, acest tip de manichiură costă cât trei sau patru manichiuri normale. Şi uite cum cu aceiaşi bani avem unghiile perfecte timp de o lună. Până la urmă, este vorba despre avantajul timpului câştigat", spune Alina de la Art of Hair. Ea povesteşte şi despre moda unghiilor false şi care este avantajul ojei permanente în faţa acestora: "Unghiile false agresează unghia naturală, ceea ce nu se întâmplă în cazul manichiurii permanente".

Lumea OPI

Manichiura permanentă se realizează foarte simplu: se dă luciu unghiei, se să un strat de bază incolor, apoi se aplică stratul de culoare şi... ca prin magie, unghiile noastre devin incredibil de frumoase şi de îngrijite. Întreţinerea se poate face cu cremă, cu ulei de cuticulă sau cu tratamentul Avoplex de la OPI. Pentru că, la Art of Hair, produsele OPI sunt foarte apreciate şi, în concluzie, sunt folosite pentru a aduce bucuria şi perfecţiunea în viaţa clientelor. Potrivit site-urilor de specialitate, OPI reprezintă rezultatul a mai bine de 25 de ani de experienţă şi glamour în domeniul manichiurii. În fiecare sezon este lansată o paletă unică, sofisticată şi strălucitoare de culori care pot fi asortate la orice ţinută şi se potrivesc fiecărei femei. OPI este recunoscut ca fiind lider în domeniul manichiurii şi pedichiurii peste tot în lume, gama impresionantă de produse fiind folosită de majoritatea vedetelor de la Hollywood. Şi la Art of Hair puteţi găsi o gamă variată de culori special create pentru manichiura permanentă. Alina povesteşte cum a început pentru ea aventura manichiurii permanente cu OPI: "Am participat în primăvara lui 2010 la cursuri, la Top Line, în Bucureşti, cu traineri din America. Ei au venit şi ne-au prezentat aceste produse. Atunci a venit şi ne-a vorbit şi Joey Brown de la OPI".
Joey Brown este Top Corporate Trainer al companiei care are sediul chiar la Hollywood. Supranumită "Regina unghiilor", aceasta are o experienţă de peste treizeci de ani în domeniu şi este cea care, alături de echipa sa de specialişti şi stilişti OPI, creează şi impune tendinţele mondiale în domeniul manichiurii şi pedichiurii pentru vedetele din lumea-ntreagă. Cu ajutorul manichiurii permanente, stresul de a te trezi cu unghiile stricate în cel mai nepotrivit moment dispare. În acest fel, drumul către frumuseţe este mai scurt.
http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/social/art-of-hair-drumul-catre-frumusete-este-mai-scurt-avantajele-manichiurii-permanente-galerie-foto-86741.html

luni, 7 februarie 2011

Cum să ne reinventăm fără foarfece

Aşa cum deja am stabilit, întotdeauna când o femeie caută schimbarea se duce la salon pentru a se tunde. Poate că aşa suntem noi, femeile, create, poate că vedem în remodelarea podoabei capilare „ultima frontieră“ în schimbarea look-ului, în reinventare şi într-un anume fel de renaştere. Sau, poate că tunsul ne este mai la îndemână. Dar cum facem atunci când ne place atât de tare părul nostru încât nu vrem cu niciun chip să-l tăiem?!

Eu vă ofer câteva idei pentru ca primăvara să vă prindă proaspete, cu un aer nou şi cu zâmbetul pe buze.

PĂRUL VOLUMINOS SE ÎNTOARCE

Se poartă buclele bogate şi fine, în stilul anilor ’40, ’50. Acest stil se bucură de o mare apreciere în noile tendinţe. Dar, atenţie! Buclele pe care le faceţi cu ajutorul ondulatorului nu trebuie să fie neapărat uniforme. O neglijenţă gândită şi calculată poate da un aer aparte.
Însă, nu uitaţi să folosiţi produse pentru ca părul să nu se deshidrateze şi pentr a-şi păstra strălucirea. La Art of Hair, noi vă recomandăm produsele profesionale JOICO, care fac minuni pentru podoaba voastră capilară. Şi uite cum, odată cu buclele pe care credeam că numai bunicile noastre le agreau, ne întoarcem la parfumul anilor de demult aranjându-ne părul într-un mod spectaculos.

SFAT: Se poartă accesoriile pentru păr, fundele, bentiţele şi mici pălării foarte chic, o floare prinsă după ureche sau o pietricică prinsă de o agrafă care se insinuează dintre buclele pe care vi le-aţi făcut.

Aşadar, trebuie să fim conştiente că la salon nu se vine numai pentru a tăia, ci şi pentru a reinventa tunsoarea pe care o aveţi deja printr-o coafură spectaculoasă. Şi vă mai spun un secret: Flore şi Carmen sunt foarte bune la acest capitol.

LĂSAŢI-VĂ PURTATE DE NOILE TENDINŢE

Negrul – emoţie
Roşu – atracţie
Blond – preţiozitate

Se poartă boburile asimetrice, iar stilul punk va fi mereu în actualitate.

Dar nu trebuie să uităm ceva...

...SUCCESUL UNEI COAFURI DEPINDE ŞI DE MACHIAJ

Simona şi Cristina vă pot duce în lumea colorată a contrastelor care pot face dintr-o coafură nu foarte sofisticată, o operă de artă.
Totul depinde de nuanţe, de contraste, care pot scoate din anonimat orice coafură. De la arta machiajului gheişelor, femeile au dorit întotdeauna să-şi scoată în evidenţă trăsăturile prin pudre fine, prin conturarea ochilor sau roşul aprins al buzelor. Şi asta mai ales acum, când se poată machiajul retro. Buze roşii ca focul, smokey eyes şi tuşul negru... combinaţia perfectă! Dar, nu trebuie să uităm nici stilul „nude“, aflat la polul opus celui descris mai sus, o alternativă pentru personalităţile mai... angelice :) Gloss-uri naturale, trandafirii, mascara şi o urmă de blush... Divin, nu-i aşa?!