marți, 8 februarie 2011

Art of Hair - Drumul către frumuseţe este mai scurt Avantajele manichiurii permanente

Una dintre cele mai noi descoperiri în arta manichiurii este, cu siguranţă, oja permanentă.

Ca printr-un miracol, timp de patru săptămâni nu trebuie să îţi mai faci griji că-şi sare oja, că ţi se strică unghiile sau că exact atunci când trebuie să arăţi impecabil unghiile te trădează. Cu manichiura permanentă nu mai există aceste riscuri şi, în orice moment, timp de patru săptămâni, vei avea unghii superbe. Despre avantajele manichiurii permanente ne vorbeşte Alina de la salonul Art of Hair din Constanţa. "Timp de patru săptămâni, manichiura este perfectă. Principiul de aplicare este acelaşi ca şi în cazul gelului, numai că această ojă permanentă nu atacă unghia, nu o distruge. Oja se dă jos la cererea clientei sau, dacă este necesar, prin topire, procedeu care, de asemenea, nu distruge unghia. Dacă facem o socoteală, financiar vorbind, acest tip de manichiură costă cât trei sau patru manichiuri normale. Şi uite cum cu aceiaşi bani avem unghiile perfecte timp de o lună. Până la urmă, este vorba despre avantajul timpului câştigat", spune Alina de la Art of Hair. Ea povesteşte şi despre moda unghiilor false şi care este avantajul ojei permanente în faţa acestora: "Unghiile false agresează unghia naturală, ceea ce nu se întâmplă în cazul manichiurii permanente".

Lumea OPI

Manichiura permanentă se realizează foarte simplu: se dă luciu unghiei, se să un strat de bază incolor, apoi se aplică stratul de culoare şi... ca prin magie, unghiile noastre devin incredibil de frumoase şi de îngrijite. Întreţinerea se poate face cu cremă, cu ulei de cuticulă sau cu tratamentul Avoplex de la OPI. Pentru că, la Art of Hair, produsele OPI sunt foarte apreciate şi, în concluzie, sunt folosite pentru a aduce bucuria şi perfecţiunea în viaţa clientelor. Potrivit site-urilor de specialitate, OPI reprezintă rezultatul a mai bine de 25 de ani de experienţă şi glamour în domeniul manichiurii. În fiecare sezon este lansată o paletă unică, sofisticată şi strălucitoare de culori care pot fi asortate la orice ţinută şi se potrivesc fiecărei femei. OPI este recunoscut ca fiind lider în domeniul manichiurii şi pedichiurii peste tot în lume, gama impresionantă de produse fiind folosită de majoritatea vedetelor de la Hollywood. Şi la Art of Hair puteţi găsi o gamă variată de culori special create pentru manichiura permanentă. Alina povesteşte cum a început pentru ea aventura manichiurii permanente cu OPI: "Am participat în primăvara lui 2010 la cursuri, la Top Line, în Bucureşti, cu traineri din America. Ei au venit şi ne-au prezentat aceste produse. Atunci a venit şi ne-a vorbit şi Joey Brown de la OPI".
Joey Brown este Top Corporate Trainer al companiei care are sediul chiar la Hollywood. Supranumită "Regina unghiilor", aceasta are o experienţă de peste treizeci de ani în domeniu şi este cea care, alături de echipa sa de specialişti şi stilişti OPI, creează şi impune tendinţele mondiale în domeniul manichiurii şi pedichiurii pentru vedetele din lumea-ntreagă. Cu ajutorul manichiurii permanente, stresul de a te trezi cu unghiile stricate în cel mai nepotrivit moment dispare. În acest fel, drumul către frumuseţe este mai scurt.
http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/social/art-of-hair-drumul-catre-frumusete-este-mai-scurt-avantajele-manichiurii-permanente-galerie-foto-86741.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu