marți, 1 martie 2011

Art of Hair… locul de unde ieşi mai frumoasă şi mai sigură pe tine

Fiecare dintre noi îşi doreşte să intre, măcar o dată în viaţă, în papucii unei blonde seducătoare, a unei roşcate sexy sau a unei brunete misterioase însă, nu întotdeauna aceste culori sunt pentru noi. Trăsăturile noastre se potrivesc arareori cu orice. Şi asta am simţit-o pe pielea mea. De ce ? Păi am vrut să devin fata cu « părul de foc » şi se pare că am făcut cea mai proastă alegere.
La Art of Hair am înţeles că, nu de fiecare dată, ce este la modă, sau ce vedem la vedete, este potrivit şi pentru noi. Aici am înţeles că vopsirea părului este o artă ce necesită o bună cunoaştere a elementelor importante referitoare la vopselele de păr, a fizicului uman, a elementelor esenţiale ale chipului. O adevărată matematică trebuie să stăpânească cele care se aventurează în transformarea chipului unei femei.
Cele care vor o schimbare care să le reinventeze şi să le dea o doză de încredere necesară multor femei pentru a se simţi bine în propriul corp, pot apela cu încredere la Art of Hair. Flore, Carmen, Cristina şi Alina, specialistele în ce-i mai frumos, sunt întotdeauna pregătite cu soluţii şi cu sfaturi pentru un new look perfect.
Modul în care se mişcă în jurul clientului, cu o îndemânare demnă de invidiat, cu o tehnică cu totul aparte, sfaturile şi informaţiile oferite clientelor, fac ca totul să pară foarte uşor. Ceea ce m-a făcut să zic “Vă mulţumesc mult şi cu siguranţă ne vom revedea” a fost faptul că, la Art of Hair, am găsit tot ceea ce îşi doreşte un client, ascultare, consiliere, informare şi un… perfect look.
Cred că fiecare dintre noi ştie cât de importantă este comunicarea. Clientul este cel care decide ce şi cum, însă, uneori, un stilist cu experienţa lui Flore Goane, poate recomanda altceva, atunci când cerinţa nu se pliază la fizionomia clientului, şi astfel, se poate evita o catastrofă.
Art of Hair nu înseamnă doar un salon de înfrumuseţare. Art of Hair este un loc de unde poţi ieşi încrezătoare ştiind că schimbarea făcută nu va da niciodată greş.



Nu uitaţi! Art Of Hair - Adresa: Bulevardul Tomis 228 Bl. TD9
Număr de telefon: 0241.650.226 (Fix) 0724.389.071 (Mobil)
Program: Marţi - Sâmbătă: 9:00 - 20:00

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu